Knet-logo
Danske Kulturtidsskrifter 1917-45

Red.: Det Kongelige Bibliotek

Om / About  Hjælp / Help

Op
Clarté (1926-27)
1927
Nr. 06 - Juni

Forrige Næste
[10] [Omslagets s. 3]
Foreningsmeddelelser

Facsimile

Tidsskriftprojeter

1927:6

[ForeningsmeddelelserR]

INTERNATIONAL UNGDOMSLEJR VED GILLELEJE
   I Tiden fra Lørdag den 23. Juli til Søndag den 14. August arrangerer "International Ungdoms Liga" igen i Aar en international Ungdomslejr ved Gilleleje, som et Led i dens Arbejde for Forstaaelse og Samarbejde mellem Folkene. Der ventes Deltagere fra Skandinavien, England, Tyskland m. fl. Lande. Nærmere Oplysning faas ved Henvendelse til Hans U. Wølffel, Gurrevej, Helsingør. Dagsprisen er 3 Kr. for Kost og Sovested (i Telt); for enkelte, der af Helbredshensyn ikke kan bo i Telt, kan der skaffes Senge i Huset, Prisen bliver da noget højere.
    Der vil blive holdt en Række Foredrag over Emnet: Ungdommens Opgaver i det kulturelle, internationale og sociale Arbejde.
    I Fjor var en Del Clarté-Folk Deltagere i Ungdomslejren. Den nævnte Ungdoms Liga ser gerne, at Clartés Medlemmer ogsaa i Aar vil deltage i Stævnet.

NÆSTE NUMMER

af Clarté vil som Følge af Sommerferie først udkomme i August Maaned.

UDFLUGTEN TIL ROSKILDE HØJSKOLE,
der averteredes i sidste Nummer af Bladet, maatte udskydes til senere, hvilket forsaa vidt var meget heldigt, som Vejret har været saa overordentlig daarligt.
    Udflugten søges nu arrangeret i den nærmeste Fremtid. - Medlemmer af Clarté vil faa skriftlig Meddelelse om Tidspunktet.

REDAKTIONEN

   Dr. phil. Sven Ranulf, der vil være de fleste Læsere bekendt fra Social-Demokratens Kronik, har tiltraadt Clarté's Redaktion.