Aktuelt fra Musik- og Teaterafdelingen

Et nyhedsbrev

Nyheder fra Musik- og Teaterafdelingen

Det er Musik- og Teaterafdelingens ønske at holde sine brugere og andre interesserede orienteret om aktiviter, nyerhvervelser og begivenheder på Det Kongelige Bibliotek inden for musikkens og teatrets område. Vi har derfor besluttet at udgive et nyhedsbrev hver anden måned med oplysninger om udstillinger, udgivelser, projekter på internettet, nyerhvervelser, personalia etc. Derudover sætter vi i hvert nyhedsbrev fokus på en node, en samling, en person el.lign. med relation til musiksamlingerne.

Man kan få yderligere oplysninger om de omtalte noder, personer og begivenheder på Center for Musik og Teater, hvor man også kan studere samlingerne.

Det er muligt automatisk at få tilsendt en klikbar adresse til nyhedsbrevet, hver gang det udkommer. Benyt abonnementsfeltet nedenfor. I nyhedsbrevet er også medtaget henvisninger til lister over de nye noder og bøger inden for musik og teater, som er til rådighed for brugerne.

Blandt noderne i Musik- og Teaterafdelingens samlinger findes Paa Livets Keglebane eller Sommerrevyen 1899. Musiken ved Olfert Jespersen.